Benzinnel öntötte le, fel akarta gyújtani a férfit: elfogták

Hegyeshalomnál fogták el az emberölés kísérlet elkövetésének gyanúsítottját.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya október 17-én eljárást indított emberölés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy maszkot viselő férfi október 17-én 5 óra  körüli időben Jászapátiban egy cég telephelyén benzinnel leöntött egy ott dolgozó helyi férfit, majd egy öngyújtó meggyújtásával a sértettet az élete kioltásával megfenyegette.

 A megtámadott férfi a helyszínen talált kerékpárral elmenekült. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a bejelentést követően azonnal megkezdték az elkövető felkutatását. Az elvégzett adatgyűjtések és tanúkutatások eredményeként a nyomozók olyan információk birtokába jutottak, mely alapján a bejelentéstől számított egy napon belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható E. László jászapáti lakost.

 A 29 éves férfi ellen a rendőrség október 18-án elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a tettes a bűncselekményt követően ismeretlen helyre távozott. A férfit a Készenléti Rendőrség járőrei fogták el pénteken délelőtt 10 óra 50 perc körü Hegyeshalomnál.
E. Lászlót őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések