Bene Ildikó (Fidesz-KDNP): igazi csapatmunka a választási sikerem

Szolnok, 2014. április 6., vasárnap (MTI) - "Nagyon sokat és sokan dolgoztunk a választási sikerért, így győzelmem egy példamutató csapatmunkának köszönhető" - mondta a Fidesz-KDNP pártszövetség színeiben Jász-Nagykun-Szolnok megye 1. számú, Szolnokot és annak térségét magába foglaló egyéni választókerületében a voksok többségét megszerző Bene Ildikó vasárnap éjjel az MTI-nek.

A szolnoki választókerületben 96,03 százalékos feldolgozottság alapján a politikus a szavazatok 37,24 százalékát mondhatja magáénak, megelőzve ezzel a baloldali összefogás jelöltjét, Iváncsik Imrét (28,66 százalék) és a jobbikos Baráth Zsoltot (25,55 százalék).

Bene Ildikó kitért arra, hogy ezentúl a korábbi két szolnoki választókerület összevonása miatt egy térséget, csaknem nyolcvanezer választópolgárt kell képviselnie a parlamentben, és ehhez a mostani győzelem sok erőt ad.

A politikus, aki a szolnoki Hetényi kórház főigazgatója, jelezte, erről a megbízásáról összeférhetetlenség miatt le kell mondania, de hangsúlyozta, hogy az intézmény fejlődését mindenben segíteni fogja, hiszen orvosként továbbra is az egészségüggyel kíván foglalkozni.

Bene Ildikó második ciklusát kezdi meg a parlamentben, 2010 és 2014 között előbb az egészségügyi bizottság tagjaként, majd alelnökeként tevékenykedett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések