Fazekas Sándor (Fidesz-KDNP): az emberek elismerték és értékelték a munkámat

Szolnok - A választók elismerték és a rám adott szavazatokkal értékelték azt a munkát, amit a kormány tagjaként, valamint képviselőként végeztem - értékelte Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, a Fidesz-KDNP pártszövetség jelöltje a Jász-Nagykun-Szolnok megye 3. számú, a Nagykunságot magába foglaló egyéni országgyűlési választókerületben elért sikerét.
 
A politikus, aki a szavazatok mintegy 98 százalékos feldolgozottsága mellett csaknem 52 százalékot szerzett, úgy fogalmazott, mindig a magyar vidék felemelkedésének elősegítését tekintette elsődleges feladatának, és hálás a sorsnak, hogy ezt a küldetést a vidékfejlesztési tárca vezetőjeként is végezhette.

"Úgy érzem, négy eredményes év van mögöttem, és ha a miniszterelnök úr ismét bizalmat ad, kész vagyok a tárca élén a munkát folytatni" - jelentette ki. A Nagykunságban is rengeteg a tennivaló a munkahelyteremtésben, a közműfejlesztésben és az idegenforgalmi vonzerő növelésében - tette hozzá.

Fazekas Sándor 1998 és 2002, majd 2006 és 2014 között listás képviselőként háromszor volt a parlament tagja, most szerzett először egyéni mandátumot.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések