Pócs János (Fidesz-KDNP): az emberek értékelték a Fidesz elmúlt négy évi munkáját

Szolnok - Az emberek miközben értékelték a Fidesz elmúlt négy évben végzett tevékenységét, elismerték az én képviselői munkámat is - ennek tulajdonítja Pócs János, a Fidesz-KDNP pártszövetség jelölje Jász-Nagykun-Szolnok megye 2. számú, a teljes Jászságot magába foglaló egyéni országgyűlési választókerületben elért győzelmét.
 
A politikus a voksok közel 99 százalékos feldolgozottsága alapján a szavazatok közel 43,1 százalékát tudhatja magáénak, választókerületi ellenlábasai közül a jobbikos Budai Lóránt 30,01 százalékot, míg a baloldali összefogás jelölte, Szekeres Imre 20,14 százalékot kapott.

Pócs János azt mondta, hogy az Összefogás jelöltje heteken át kíméletlen gyűlöletkampányt folytatott ellene, de ez "kontra produktívra sikeredett, mert őrajta ütött legnagyobbat".

A Felső- és Alsó-Jászságban lakó több mint 72 ezer választópolgár érdekeit politikai nézetre és vallási felekezetre való tekintet nélkül fogom képviselni a parlamentben - húzta alá, hozzátéve: mindenképpen folytatni akarja a közúthálózat korszerűsítését, valamint az egészségügyi ellátás és a közbiztonság helyzetének javítását.

Pócs János - aki jelenleg Jászapáti polgármestere is - 2010 után második parlamenti ciklusát kezdi meg 2014 májusában.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések