Idén is osztanak ételt a rászorulóknak

Már tradíció, hogy a BIGE Holding Kft. az ünnepek előtti ételt biztosít a rászorulóknak.
Szabó István alpolgármester és Pásztor József, a cég szolnoki gyárának ügyvezető igazgatója sajtótájékoztatón jelentette be a minap, hogy idén három napon keresztül összesen 3000 adag meleg ételt biztosít a cég a szolnoki rászorulóknak. 

Az ételt a Szolnoki Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány készíti el szintén felajánlásként, az osztás pedig december 21-22-23-án 12 és 13.30 óra között történik meg. krt. 20.) és Széchenyi lakótelepen a Zöld Házban  (Karczag László. u. 2.), dobozolt formában biztosítanak egy tál meleg ételt mindazoknak, akik rászorulóknak érzik magukat. Két helyszínen összesen 400 adagot osztanak ki naponta, egy fő maximum 2 adagot tudnak biztosítani a szervezők.

A Tószegi úti Gondozási Központban, a szandaszőlősi művelődési házban, a Városmajor úton, a Fiumei úti és a Radnóti úti Gondozási Központban – a civil szervezetek és szociális intézmények javaslata alapján – előre kiértesített rászorulók vehetik át az ételt, melyet 600 fő részére biztosítanak.

– Nagyon fontos számunkra, hogy azok kapják az ételt, akik nem álmodhatnak nagy karácsonyról, célunk, hogy akciónkkal az ünnep hangulatát hozzájuk is elvigyük – hangoztatta Pásztor József.

A rászorulók étkeztetéséhez december 23-án a JU-FE Kft. is hozzájárul 300 adag babgulyással és fánkkal, melyet szintúgy a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola udvarán osztanak ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések