Meleg étel a rászorulóknak

A BIGE Holding támogatásának köszönhetően 2008 óta minden évben napi 1000 adag ételhez juthatnak a rászorulók karácsony előtt Szolnokon. Idén 3000 adag ételt finanszíroz a cég – jelentette be sajtótájékoztatóján Szabó István alpolgármester, valamint Pásztor József, a cég szolnoki gyárának ügyvezető igazgatója.
Mint elhangzott, az ételt a Szolnoki Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány készíti el, a meleg ebéd kiosztása december 21-én kezdődik 12 órától.

Az 1000 adag jelentős részét a kiértesített rászorulók külön kapják meg, akik viszont úgy gondolják, hogy egy adag meleg étel sokat segítene nekik az ünnep előtti napokban, a Széchenyin a Zöld Házban (Karczag László. u. 2.), valamint a Kőrösi-Csoma Sándor Általános Iskolában (Nagy Imre krt. 20.) biztosítják ezt számára. Fontos tudni, hogy egy fő részére maximum 2 adag ételt tudnak a szervezők biztosítani.

Az előre kiértesített rászorulók az ételt az alábbi helyeken vehetik át (csak a kiértesített emberek kaphatnak):

Szolnok Tószegi úti Gondozási központ
Szolnok Városmajor út
Szolnok – Szandaszőlős, művelődési ház 
Szolnok Fiumei u. 7. Gondozási Központ 
Szolnok Radnóti u. Gondozási Központ.

A rászorulók téli étkeztetéséhez december 23-án a JU-FE Kft. 300 adag babgulyást és fánkot biztosít, mely a Kőrösi Csoma Sándor iskola udvarán osztanak ki a rászorulók részére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések