Ittas vezetővel szemben intézkedtek Cserkeszőlőn

Pénteken a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén pénteken egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének alapos gyanúja miatt egy cserkeszőlői lakos ellen. Rendőrök ellenőrizték 2020. január 24-én 16 óra körül a Cserkeszőlő belterületén személygépkocsijával közlekedő férfit. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök a 44 éves férfit hiteles légalkoholmérés céljából előállították a rendőrkapitányságra, ahol további két alkalommal is pozitív értéket fújt. A rendőrök a jogsértő vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. A rendőrség kéri, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt. Az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, egymásra odafigyelve, toleranciát mutatva vesznek részt a közlekedésben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések