Kiszűrték az ittasan teherautót vezető férfit Szolnokon

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén hétfőn egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

A Szolnoki Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének alapos gyanúja miatt indított eljárást egy rákóczifalvai lakos ellen. Rendőrök ellenőriztek Szolnok belterületén 2020. január 27-én 8 óra 40 perc körül egy tehergépjárművel közlekedő férfit. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A hiteles légalkoholmérő készülék további két alkalommal is pozitív értéket mutatott. A rendőrök elvették a helyszínen a jogsértő vezetői engedélyét.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomatékosan felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. A rendőrség kéri, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt. Az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, egymásra odafigyelve, toleranciát mutatva vesznek részt a közlekedésben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések