A 4-es főúton égő kukához is riasztották tegnap a kisújszállási tűzoltókat

A szombati események után vasárnap is többször riasztották a Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság egységét.

Amint arról Vidék.MA hírportálunk is beszámolt, úgy szombaton többször is szándékosan okoztak tüzet Kisújszálláson fiatalok amely esetekben eljárás indult. Vasárnap pedig újra nem pihenhettek a szolgálatban levők, hiszen egy idős hölgy sérült meg lakásában akihez úgynevezett ajtónyitásos eljárással jutottak be a mentésben résztvevők, és akadt egy tűzeset is a 4-es főúton.

Életet mentettek

Vasárnap délelőtt kétszer is riasztották a kisúji tűzoltókat. Előbb egy idős hölgy került bajba, amikor tegnap este elesett kisújszállási otthonában.

Ma reggel vették észre, azonban a segítség nem tudott bejutni hozzá – így a tűzoltókat riasztották a helyszínre akik az ajtót kinyitották. A mentők az idős nőt kórházba szállították.

–írták beszámolójukban.

Tűz egy parkolóban a 4-es főúton

Nem sokkal később egy fémkukában lévő szemét gyulladt ki a 4. sz. főút 153-as km szelvényénél lévő parkolóban. Az oltás percek alatt megtörtént és anyagi kár sem keletkezett – tették hozzá az előzőekhez.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések