Az árokszállási lánglovagok attrakcióval üzenik: Maradj otthon!

Maradj otthon! címmel kampányt indítottak a jászárokszállási tűzoltók. A koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében pénteken este különleges attrakcióval hívták fel a lakosság figyelmét a korlátozó intézkedések betartására.

Mezei Tibor, az önkormányzati tűzoltóság parancsnoka hírportálunknak elmondta, hogy a helyi önkéntes tűzoltók között vannak olyanok, akik a rendezvényiparban dolgoznak.

– Ez adta az ötletet ahhoz, hogy színpadi fénytechnika segítségével hívjuk fel a lakosok figyelmét a kijárási korlátozás betartására. A kampánnyal tudatosítani szeretnénk mindenkiben, hogy otthon maradva sokat tehetünk önmagunk és mások egészségének védelme érdekében – tette hozzá a tűzoltó parancsnok.

Az attrakció során színes fényárban úszott a laktanya épülete. A falra kivetített videóban bemutatták, hogy a helyi önkéntes és szabadnapos tűzoltók igyekeznek segíteni a járvány elleni védekezésben. Folyamatosan fertőtlenítik a közterületeket, a forgalmas helyeket és a közintézmények környékét. A lánglovagok azt üzenik mindenkinek: Maradj otthon!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések