Játékpénzzel rendezte tartozását egy tiszafüredi nő


A megalapozott gyanú szerint a 65 éves nő meglopta ismerősét Kisújszálláson, sőt korábbi tartozását játékpénzzel rendezte.


Mint az a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, egy tiszafüredi nő meglátogatta egyik távoli ismerősét a kisújszállási otthonában 2020. október 28-án 15 óra 30 perc körül, hogy korábbi tartozását rendezze.

A beszélgetés során az asszony – arra hivatkozással, hogy a konyhában felejtette a táskáját – visszatért a lakásba, majd egy fogasra akasztott kabátból a tulajdonos pénztárcáját – melyben készpénz és bankkártya volt – ellopta. A férfi az asszony távozását követően azonnal észlelte pénztárcája hiányát és bejelentést tett a rendőrségen.

Az egyenruhások Tiszafüred belterületén elfogták, és a Kisújszállási Rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható asszonyt, akit kihallgattak. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte és elmondta, hogy az eltulajdonított pénztárcát és bankkártyát utazása közben eldobta.

A 65 éves gyanúsított elmondta továbbá, hogy az ellopott pénzből dohányárut, csokoládét és energiaitalt vásárolt. A nyomozók megállapították, hogy tartozása fejében a jogsértő játékpénzt adott át a látássérült sértettnek, amit lefoglaltak.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések